Εξωτερικό

Greek

Τσεσμέ ( Παλιά Κρίνη)

Greek

 

Χτισμένο αμφιθεατρικά στην δυτικότερη άκρη της χερσονήσου Kara-burun (πρώην Ερυθραία), το Τσεσμέ βρίσκεται 90 χλμ. δυτικά της Σμύρνης ενώ απέχει από την Χίο 9 ν.μ.

Read More

Παμούκκαλε - Φρούριο από Βαμβάκι /Τουρκία

Greek

Το αστραφτερό Παμούκαλε στη Μικρά Ασία είναι ένα φυσικό φαινόμενο, μοναδικό στον κόσμο. Μια ολόκληρη πλαγιά «ντυμένη στο βαμβάκι» αποδεικνύει περίτρανα ότι ο πιο εμπνευσμένος καλλιτέχνης είναι η ίδια η φύση

Read More

Σμύρνη / Τουρκία

Greek

Η Σμύρνη είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, με πληθυσμό περίπου 3,7 εκατομμυρίων ανθρώπων, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι μετά την Κωνσταντινούπολη, και ένας πολύ καλός συγκοινωνιακός κόμβος. Η Σμύρνη έχει ένα πολύβουο και πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, γύρω από έναν τεράστιο κόλπο και περιβάλλεται από βουνά.

Read More

2ήμερη Εκδρομή Σμύρνη- Έφεσος - Κουσάντασι

Πρώτη ημέρα
Αναχώρηση στις 08.00 το πρωί από Χίο για το λιμάνι του Τσεσμέ Τουρκία. Μετά από 40 λεπτά περίπου άφιξη στο Τσεσμέ (παλιά Κρήνη) και μετά τις διατυπώσεις τελωνείου εκεί, επιβίβαση στο πούλμαν. Θα περάσουμε από τα ελληνικά χωριά Αλάτσατα και Βουρλά. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για την πόλη της Σμύρνης όπου θα έχουμε περιήγηση και ξενάγηση. Θα περάσουμε από την πλατεία Αττατούρκ, το Λιμάνι, το Ελληνικό Προξενείο, την Διεθνή έκθεση και την παλιά Ελληνική συνοικία «Κορδελιό». Η Σμύρνη είναι  η Τρίτη μεγαλύτερη  πόλη της Τουρκίας.  Θα εντυπωσιαστείτε με τους δρόμους της αγοράς (μεγάλο παζάρι), όπου μπορείτε να βρείτε αντίκες, κοσμήματα, ρουχισμό, δερμάτινα είδη κ.λ.π. Αφότου τελειώσει η ξενάγηση είστε ελεύθεροι για βόλτα και ψώνια στην αγορά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

Greek
Read More
Subscribe to RSS - Εξωτερικό