3ήμερη Εκδρομή Σμύρνη- Αγίου Πνεύματος_Ιούνιος 2019

3ήμερη Εκδρομή Σμύρνη- Αγίου Πνεύματος_Ιούνιος 2019

Αναλυτικό Πρόγραμμα της Εκδρομής 

 

3ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΑ 

15-17 Ιουνίου 2019  

 

1η ημέρα : 15/6/19 Αναχώρηση στις 08.00 το πρωί από Χίο με το πλοίο για το λιμάνι του Τσεσμέ Τουρκία. Μετά από 40 λεπτά περίπου άφιξη στο Τσεσμέ (παλιά Κρίνη) και μετά τις διατυπώσεις τελωνείου εκεί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πανέμορφη Σμύρνη. Προαιρετική στάση στα Αλάτσατα και Βουρλά πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και βόλτα και χαλάρωση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και Διανυκτέρευση στην Σμύρνη. 

2η ημέρα : 16/6/19 Σήμερα μετά το πρωινό μας αναχώρηση μαζί με τις αποσκευές μας για την Έφεσο όπου και θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Για περισσότερα από 1.000 χρόνια ήταν μία από τις μεγαλουπόλεις του αρχαίου κόσμου και πρωτεύουσα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Πρόκειται για τον πλέον καλοδιατηρημένο και πολυσύχναστο αρχαιολογικό χώρο της Τουρκίας. Ξενάγηση στην αρχαία πόλη (τη βιβλιοθήκη του Κέλσου, το αρχαίο θέατρο, τις αγορές, τα λουτρά, το ναό της Αρτέμιδος κλπ) και επίσκεψη στη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Επόμενος σταθμός μας είναι το Σιρίντζε (Κιρκιντζές), το χωριό όπου εμπνεύστηκε η Διδώ Σωτηρίου το αριστούργημα “Ματωμένα Χώματα”. Το χωριό έχει διατηρήσει ανέπαφη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του και αξίζει να περπατηθεί. Αναχώρηση για το Παμούκαλε (Ιεράπολη) και το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση. Δείπνο και Διανυκτέρευση στο Παμούκαλε.  

3η ημέρα : 17/6/19  Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφτούμε το «Φρούριο του Βαμβακιού» που έχει μια ασυνήθιστη φυσική ομορφιά που έχει δημιουργηθεί από τα πολλά ιαματικά νερά. Στην συνέχεια θα έχουμε επίσκεψη στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Ιεράπολης όπου εκεί μαρτύρησε ο Απόστολος Φίλλιπος και είναι μια παράξενη νεκρόπολη με τους πιο διαφορετικούς τάφους (σαρκοφάγους) που έχουμε δει. Αναχώρηση πίσω για το Τσεσμέ και το τελωνείο όπου θα περάσουμε από έλεγχο. Επιβίβαση στο  πλοίο  για την  επιστροφή  μας  στην Χίο . 

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου Χίο-Τσεσμέ-Χίο
  • 3 ημέρες Πούλμαν στην Τουρκία για την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκδρομής
  • Ελληνόφωνος επίσημος  διπλωματούχος ξεναγός
  • 1 διανυκτέρευση στη Σμύρνη σε 4* ξενοδοχείο με ημιδιατροφή (διαθέτει εσωτερική πισίνα & spa)
  • 1 διανυκτέρευση στo Pamukkale σε 5* ξενοδοχείο με ημιδιατροφή (διαθέτει ιαματικά λουτρά) 
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης 
  •  
  • Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον ξεναγό. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα εισόδων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι άλλο δεν  αναφέρεται γραπτώς στα περιλαμβάνοντα