3ήμερη Εκδρομή, ΣΥΡΟ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!

3ήμερη Εκδρομή, ΣΥΡΟ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!!!!

3ήμερη εκδρομή στη ΣΥΡΟ 

η ημέρα – Κυριακή 20-22/5, 2018

Αναχώρηση από το λιμάνι της Χίου στις 09.30 με το πλοίο της γραμμής HSW N.Mykonos με προορισμό τη Σύρο. Άφιξη στο λιμάνι της  Σύρου στις 19.15 και επιβίβαση στο πούλμαν για μεταφορά μας στο ξενοδοχείο όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για πρώτη εξερεύνηση της Ερμούπολης. Διανυκτέρευση

2η ημέρα – Δευτέρα  προαιρετική εκδρομή στην Τίνο (11.30-15.30)

Σήμερα μετά το πρωινό μας, θα περπατήσουμε έως στο Λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο της γραμμής BlueStar Naxos για Τήνο όπου θα φτάσουμε μετά από μισή ώρα. Θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε τον μεγαλοπρεπή Ναό της Παναγίας Τήνου και ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα γύρω σοκάκια της πόλης. Στην συνέχεια επιβίβαση πάλι στο πλοίο BlueStar Naxos και στις 15.00 αναχώρηση πίσω για την Σύρο (προβλεπόμενη άφιξη 15.30). Πίσω στην Σύρο θα έχουμε ξενάγηση για περίπου 2 ώρες με τα πόδια και να δούμε το Ιστορικό Κέντρο. Θα δούμε τον Ναό της Κοιμήσεως όπου θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO του Δομ. Θεοτοκόπουλου, τον Ναό Μεταμορφώσεως, Βοτσαλωτό, το μοναδικό Δημαρχείο στην μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη, Λέσχη Ελλάς, Θέατρο Απόλλων μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου, Άγιο Νικόλαο από τους ωραιότερους ναούς των Βαλκανίων και την συνοικία «ΒΑΠΟΡΙΑ» με τα νεοκλασικά σπίτια και την «μικρή Βενετία». Στην συνέχεια μεταφορά στην Άνω Σύρο στο πάνω τέρμα (κορυφή του λόφου, καθολικός μεσαιωνικός οικισμός) όπου θα συνεχίσουμε για άλλη 1 ώρα την ξενάγηση για να επισκεφτούμε τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγ. Γεωργίου και το μοναστήρι των Καπουτσίνων. Συνεχίζουμε για το Λόφο Ανάστασης και περιοχή Βροντάδο. Επιστροφή πίσω στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα – Τρίτη 

Μετά το πρωινό μας και περίπου στις 11.00 θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και αναχώρηση για γύρο παραλιακών χωριών. Επίσης θα επισκεφτούμε εργαστήριο λουκουμιών και στάση κάπου για φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή πίσω στο Λιμάνι και σε αναμονή έως τις 19.30-20.00 που θα έρθει το πλοίο της γραμμής HSW N.Mykonos και στις 20.15 αναχώρηση πίσω για Χίο. Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στην Χίο (06.40 πρωί)..  

 

Κόστος κατ’ άτομο:   185,00 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίο-Σύρο-Χίο με την HSW σε αριθμημένο κάθισμα (αεροπορικού τύπου)
  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* ξενοδοχείο Diogenis πάνω στο λιμάνι www.diogenishotel.gr
  • Πούλμαν για Άνω Σύρο και Γύρο παραλιακών χωριών.
  •  
  • Σημείωση: δεν περιλαμβάνονται αν υπάρχουν είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ενδιάμεσα γεύματα η ποτά κατά την διάρκεια της εκδρομής όπως επίσης και τα εισιτήρια προς Τήνο για την προαιρετική εκδρομή (16,00 ευρώ κατ’ άτομο αλερετούρ εισιτήρια)