3ήμερο Αγίου Πνεύματος - Σπάρτη– Σπ.Δηρού – Γύθειο – Μυστράς – Μονεμβασιά –Ναύπλιο – θέατρο Επιδαύρου

3ήμερο Αγίου Πνεύματος - Σπάρτη– Σπ.Δηρού – Γύθειο – Μυστράς – Μονεμβασιά –Ναύπλιο – θέατρο Επιδαύρου

 

3ήμερο Αγίου Πνεύματος 

Σπάρτη– Σπ.Δηρού – Γύθειο – Μυστράς –  Μονεμβασιά –Ναύπλιο – θέατρο Επιδαύρου

02/06/2017

Επιβίβαση στο πλοίο Blue Star1 της εταιρείας BSF και αναχώρηση στις 23.10 με προορισμό τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω

03/06/2017

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα Σπήλαια Δηρού όπου η περιήγηση του γίνεται με τα πόδια κα με βάρκες. Συνεχίζουμε για το όμορφο Γύθειο «Γύη Θεών» σημαντικό εμπορικό λιμάνι των Ρωμαίων και κυριότερο εξαγωγικό κέντρο της Λακωνίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Διανυκτέρευση στην Σπάρτη.

04/06/2017

Σήμερα μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά. Το οχυρό μεταμορφώθηκε σε μια μεγάλη βυζαντινή καστροπολιτεία με παλάτια, αρχοντικά, μεγαλοπρεπείς εκκλησίες και μοναστήρια. Στην συνέχεια αναχώρηση για να επισκεφτούμε την πανέμορφη Μονεμβασιά με το μεσαιωνικό κάστρο. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα εκπληκτικά λιθόστρωτα σοκάκια (μεσαιωνικού, βυζαντινού, ενετικού τύπου). Επιστροφή πίσω στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση στην Σπάρτη.

05/06/2017

Σήμερα μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε μαζί με τις αποσκευές μας προς Ναύπλιο όπου θα επισκεφτούμε το γνωστό Παλαμίδη και να δούμε το κελί που φιλοξένησε τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Θα συνεχίσουμε για το Ιερό του Ασκληπἰου ή αλλιώς γνωστὁ ως το Θέατρο της Επιδαύρου, παγκοσμίως γνωστό για την ακουστική του. Το θέατρο σχεδιάστηκε από τον Πολύκλειτο το νεότερο τον 4ο π.Χ. αιώνα. Οι αρχικός 34 σειρές επεκτάθηκαν κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους με άλλες 21 σειρές. Όπως είναι συνηθισμένο για τα ελληνικά θέατρα (και σε αντίθεση με αυτά του ρωμαϊκοὑ), η θέα στο καταπράσινο τοπίο πίσω από τη σκηνή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του θεάτρου. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 15.000 άτομα. Τέλος φτάνουμε στον Πειραιά όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο Ariadne HSW και 21.00 αναχώρηση για την επιστροφή μας πίσω στην Χίο. Διανυκτέρευση εν πλω (άφιξη ξημερώματα 06/06).

 

Για κρατήσεις & πληροφορίες kanaris tours - 22710 42490 & 22710 21463