ποιοι είμαστε


ΤΟ KANARIS TOURS είναι ένα επιτυχημένο γραφείο ταξιδίων που ιδρύθηκε το 1988 στη Χίο από τον Κωνσταντίνο Μπολλά και τους συνεργάτες του. Αρχίσαμε τις εργασίες μας με ένα μικρό γραφείο και ένα ιδιόκτητο πούλμαν, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες της Χίου κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η εμπειρία που αποκτήσαμε, έκανε το γραφείο μας ένα από τα καλύτερα οργανωμένα στη Χίο με μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αυτή τη στιγμή το γραφείο μας έχει δέκα πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν που εγγυώνται ποιότητα και συνέπεια στις εκδρομές, τις μετακινήσεις και γενικά σε όλες τις δραστηριότητές σας στην Χίο.

Επίσης προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο ταξιδιώτης όπως εξασφάλιση δωματίων στα καλύτερα ξενοδοχεία της Χίου, μεταφορά απο και προς το λιμάνι/ αεροδρόμιο, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια,μονοήμερες/ πολυήμερες εκδρομές εντός και εκτός του νησιού, οργάνωση συνεδρίων, περιπατητικών και ορειβατικών εκδρομών, επισκέψεων θρησκευτικού ενδιαφέροντος, ξεναγήσεις κ.τ.λ.

Είμαστε μέλη :

Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA )

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ)