Πούλμαν


Κύρια δραστηριότητα του γραφείου μας είναι η  εκμίσθωση τουριστικών λεωφορείων για μεταφορές καθώς και η οργάνωση εκδρομών.

 

 

Οργανωμένες εκδρομές στο νησί της Χίου
Το Kanaris Tours με πλούσια εμπειρία στην οργάνωση ταξιδίων, σας προσφέρει οργανωμένες εκδρομές στο νησί της Χίου,  με τα ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία της εταιρείας. 
Αποδράστε στα Μαστιχοχώρια, στη κεντρική αλλά και στη βόρεια Χίο μαζί μας.

 

Μεταφορά μαθητών / σχολικές εκδρομές
Επί σειρά ετών, το γραφείο μας πρωταγωνιστεί στον χώρο της εκπαίδευσης, μεταφέροντας καθημερινά μαθητές από και προς τα σχολεία της Χίου. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τις μετακινήσεις  για τις ημερήσιες και πολυήμερες σχολικές εκδρομές, με συνέπεια και υπευθυνότητα και βάσει των αναγκών του κάθε σχολείου.

 

Μεταφορά αθλητικών ομάδων
Η ασφαλής μεταφορά αθλητικών ομάδων απαιτεί μεθοδικότητα, συνέπεια και διακριτικότητα. Για τους λόγους αυτούς, το γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη συλλόγων  της χώρας  που μας προτιμούν για τις μεταφορές σε γήπεδα του νησιού και σε άλλους  χώρους.

 

Μεταφορά συλλόγων
Χάρη στην πολυετή εμπειρία των οδηγών μας και στα πλήρως εξοπλισμένα λεωφορεία μας, μπορούμε να εγγυηθούμε  την ευχάριστη μετακίνηση των μελών του συλλόγου σας, συμβάλλοντας  στη  δημιουργία των καλύτερων αναμνήσεων από τα ταξίδια και τις εκδηλώσεις σας.

 

Μεταφορά ΚΑΠΗ
Τα τουριστικά λεωφορεία του στόλου μας διαθέτουν άνετους χώρους και πολυτελή καθίσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν επιβάτες όλων των ηλικιών. Εξειδικευμένοι οδηγοί και συνοδοί της ομάδας μας  παρέχουν την ανάλογη προσοχή για την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση όλων των επιβατών.

 

Μεταφορά προσωπικού
To γραφείο μας αναλαμβάνει τη μεταφορά προσωπικού. Μέσα στον χώρο των μεταφορών εγγυόμαστε για την έγκαιρη και άνετη προσέλευση του προσωπικού στο χώρο εργασίας.

 

Μεταφορά από και προς Αεροδρόμιο /Λιμάνι /Τελωνείο

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, μεταφέροντας επιβάτες από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το τελωνείο, όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

 

Μεταφορά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ
Εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα ομαδικής μεταφοράς επιβατών σε ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα: γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, φεστιβάλ, συναυλίες κ.ά.