Η εταιρεία


ΤΟ KANARIS TOURS είναι ένα επιτυχημένο γραφείο ταξιδίων που ιδρύθηκε το 1988 στη Χίο. Αρχίσαμε τις εργασίες μας με ένα μικρό γραφείο και ένα ιδιόκτητο πούλμαν, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες της Χίου κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η εμπειρία που αποκτήσαμε, έκανε το γραφείο μας ένα από τα καλύτερα οργανωμένα στη Χίο με μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αυτή τη στιγμή το γραφείο μας έχει δεκαπέντε πολυτελή κλιματιζόμενα τουριστικά λεωφορεία που εγγυώνται ποιότητα και συνέπεια στις εκδρομές, τις μετακινήσεις και γενικά σε όλες τις δραστηριότητές σας στην Χίο.

Οι μεταφορές και οι ενοικιάσεις πούλμαν αποτελούν μια παράδοση για το γραφείο μας που ξεκίνησε στο τέλος της δεκαετίας του 80 και συνεχίζεται ως σήμερα με στόλο τουριστικών λεωφορείων  από 23 μέχρι 60 θέσεων.

Τα πούλμαν που διαθέτουμε είναι όλα κλιματιζόμενα, πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλή μεταφορά των επιβατών.

Για 30 χρόνια συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις τουριστικές υπηρεσίες μας απευθυνόμενοι σε σχολεία, συλλόγους, εταιρείες, γραφεία του κλάδου κλπ. που επιθυμούν να ταξιδέψουν με σιγουριά, άνεση και ασφάλεια.

Ετοιμάζουμε για εσάς το πρόγραμμα της εκδρομής που επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Χίου, της Ελλάδος ή του Eξωτερικού!

Η ομάδα μας λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη είναι πάντα διαθέσιμη να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις.

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και συνεργάσιμους οδηγούς με κύριο μέλημά τους να εξασφαλίσουν σε κάθε επιβάτη ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι.

 

Επίσης προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο ταξιδιώτης όπως εξασφάλιση δωματίων στα καλύτερα ξενοδοχεία της Χίου, μεταφορά απο και προς το λιμάνι/ αεροδρόμιο, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια,μονοήμερες/ πολυήμερες εκδρομές εντός και εκτός του νησιού, οργάνωση συνεδρίων, περιπατητικών και ορειβατικών εκδρομών, επισκέψεων θρησκευτικού ενδιαφέροντος, ξεναγήσεις κ.τ.λ.

Είμαστε μέλη :

Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA )

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ)