Σχετικά με εμάς


ΤΟ KANARIS TOURS είναι ένα επιτυχημένο γραφείο ταξιδίων με έτος ίδρυσης το 1988 στη Χίο. Αρχίσαμε τις εργασίες μας με ένα μικρό γραφείο και ένα ιδιόκτητο πούλμαν, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες της Χίου κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο νησί.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η εμπειρία που αποκτήσαμε, έκανε το γραφείο μας να αναπτύσσεται διαρκώς με μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Αυτή τη στιγμή το γραφείο μας έχει δεκαπέντε πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν που εγγυώνται ποιότητα και συνέπεια στις εκδρομές, τις μετακινήσεις και γενικά σε όλες τις δραστηριότητές σας στην Χίο.

Επίσης προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται ο ταξιδιώτης όπως εξασφάλιση δωματίων στα καλύτερα ξενοδοχεία της Χίου, μεταφορά απο και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές εντός και εκτός του νησιού, οργάνωση συνεδρίων, περιπατητικών και ορειβατικών εκδρομών, επισκέψεων θρησκευτικού ενδιαφέροντος, ξεναγήσεις κ.τ.λ.

 

Είμαστε μέλη :

Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA )

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ)